Om Niyama Yoga

I Niyama Yoga udbyder vi Yoga dage, Yoga brunch, workshops, retreats samt Yoga rejser. Den form for yoga vi har ekspertise i er restorativ yoga , yin yoga, blid hatha yoga, n og Mindfulness
I Niyama Yoga har vi også en stor kompetence i børne , tween og teen yoga og Mindfullness for børn 

I Niyama Yoga finder du dedikerede og passionerede yogalærere samt et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser. Desuden har vi valgt at undervise små hold – max. 12 - så du får den plads og opmærksomhed, vi mener der er optimal for en fantastisk og støttende yoga praksis.

Så kom som du er – med eller uden yoga erfaring – med tøj som du kan bevæge dig i – Resten sørger vi for! 

 YOGA SAL

Vores essens - Din oplevelse

For os er yoga meget andet end fysiske stillinger, det er også en livsstil og et mindset, som får dig til at reflektere over din gøren og væren overfor dig selv og andre. Yoga er en forening af krop og sind og alle livets dualiteter – en procesorienteret stræben efter at opnå en vis grad af balance. Det er denne oprindelige og mere hele yoga vi i Niyama Yoga ønsker at videregive.

Niyama Yoga vil således gerne tilbyde dig mere end den fysiske yoga, og derfor vil der løbende være events og workshops, som kan give dig inspiration og input til at skabe en større bevidsthed om, hvordan du kan støtte dig selv og derved passe endnu bedre på dig selv. Se mere under Booking.

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.

Namasté

Annette & Malika