• Underside Slide7
  • Underside Slide2
  • Firmanavn
  • Underside Slide1
  • Firmanavn
  • Underside Slide8

Hatha Yoga forløb 

God nat Yoga 
også her laver vi de oprindelige fysiske stillinger og åndedrætsøvelser, udført blidt og i et roligere tempo, med pauser imellem stillingerne, Vi viser hele tiden hensyn til kroppen der lyttes til den og mærkes efter, og vi afslutter altid med en skøn afspænding – og mærker at vi bliver smidige og får masser af dejlig ro og energi i kroppen bagefter.

Der skal være minimum 6 deltager på holdet før det gennemføres - Er dette ikke tilfældet modtager du en aflysning pr. mail senest 12 timer før.

 

Hold 2018 - Godnat Yoga (Hatha) forløb på 8 eller 9 gange 

Tirsdag kl 19:30 -  8 gange med start den 21. august 2018    Tilmeld dig her 
Onsdag kl 19:30 - 9 gange med start den 15. august 2018 - Tilmeld dig her
Blid Hatha Yoga
 forløb 
Vi laver de oprindelige fysiske stillinger og åndedrætsøvelser, og udfører dem i et roligt tempo, med pauser imellem stillingerne, og en gang imellem tager vi en udfordrende stilling, hvis din krop er klar til det . Vi viser hele tiden hensyn til kroppen der lyttes til den og mærkes efter, og vi afslutter altid med en skøn afspænding – og mærker at vi bliver smidige og får masser af dejlig ro og energi i kroppen bagefter.

Der skal være minimum 5 deltager på holdet før det gennemføres - Er dette ikke tilfældet modtager du en aflysning pr. mail senest 12 timer før.

 

Hold 2018 - Blid Hatha forløb på 8 gange 

Tirsdag kl 17:30 - Blid Hatha yogaforløb med start den 21. august 2018 - Tilmeld dig her