• Underside Slide7
  • Underside Slide2
  • Firmanavn
  • Underside Slide1
  • Firmanavn
  • Underside Slide8

Restorativ Yoga - Blid & nærværende Yoga

Her kan ALLE være med. Vi praktiserer en stille, blid og nærværende og meditativ yogaform – Restorativ Yoga - er en meget afslappende form for yoga, der søger at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning ved hjælp af rekvisitter. Brugen af rekvisitterne så som blokke, tæpper, hynder m.m. støtter kroppen i de forskellige yoga stillinger, og giver den derved mulighed for at bevæge sig hen imod en tilstand af balance. Du ligger i stillingerne mellem 7 – 15 minutter og giver derved kroppen og sindet tid til at finde en tilstand af ro og nærvær og derved fornemme, hvordan stilling føles i din krop.

Denne praksis beroliger dit nervesystem, hjælper dig med at få ro i sindet og inviterer dig til at frigive spændinger. Restorativ Yoga fokuserer på afslapning, fornyelse, og lethed og kan derfor være en fantastisk modgift mod stress

Øvelserne er tilegnet således, at du ikke behøver at have kendskab til Yoga for at deltage – så kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i – samt varme sokker. Resten sørger vi for.


Mandag eftermiddag kl 16:30-  10 gange yogaforløb med start den 25. september 2017 -Fuld Booket
Mandag aften kl 18:15             10 gange yogaforløb med start den 25. september 2017 -Fuld Booket
Tirsdag morgen kl 09:00          13 gange yogaforløb med start den 19.  september  2017-Fuld booket
Onsdag morgen kl 09:00 -         6 gange yogaforløb med start den 20. september 2017 -Fuld Booket
Torsdag morgen kl 09:00 -        7 gange yogaforløb med start den 26. oktober 2017 - Book her