Om behandlerne i Niyama

I Niyama Yoga finder du mere end yoga klasserne. Vi tror på at vi igennem livet og de forskellige processer vi alle gennemgår har brug for forskellige redskaber, forskellige behandlinger. Derfor har du hos os mulighed for også at finde en professionel behandler som alle har fokus på at skabe mere balance i din krop med dig som udgangspunkt.

Bedenfor finde du vores team med navn og ekspertise Alle selvstændinge med hver deres passion. 
Vores behandler team består af 

Malika Baladi er udover yogalærer, Reiki healer og Yin Yoga massør. Hun tilbyde denne  meget blide og nænsome massage form hvor du ligger på en madras på gulvet.
Der arbejdes meget bløde og helt blidt med kroppens væv.  

Yin yoga massage giver kroppen og sindet, bindevævet og nervesystemet mulighed for at slippe endnu mere.
Et rum hvor er plads til at mærken kroppens sprog og hvor en eventuel fred og ro til indtræffe.  Kontakt mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Betina Drescher arbejder som Stress Coach & Mindfulness Instruktør

Du kan mere mere om Betina ved at klikke  her 
Dorte Ussing 
Hypnotisør/gruppefacilitator i at bryde mønstre og vaner
Du kan se mere om Dorte ved at klikke  her  
 
Betina Valente Eblinggard er uddannet Klassisk Kinesisk Akupunktør... 
med baggrund i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), ID Life coach, Auriculo Terapeut, Reiki Healer og en hel del andet inden for det der kaldes alternativ behandling og "energimedicin".
Betina brænder for at hjælpe mennesker med at opnå bedre fysisk og psykisk trivsel i hverdagen og dermed en bedre balance gennem livet.
Betina behandler altid sine klienter ud fra et holistisk perspektiv ved hjælp af akupunktur, akupressur og de øvrige kropsenergi-afbalanceringsteknikker hun bruger. Dette suppleres endvidere med coaching/vejledning i nødvendige livsstilsændringer såsom kost-, motion- og miljø-ændringer.

Du kan se mere omkring Betina samt bestille tid til behandling på hendes hjemmeside: aqvita.dk