MBSR Kursus - 8 ugers forløb

MBSR kursus med Maria Holm
Mindre stress på 8 uger og mere overskud
– et forskningsbaseret stresshåndteringsforløb

Mindfulness – MBSR – Afspænding – Yoga

– få redskaber du kan bruge resten af livet.

Føler du dig ofte stresset eller du ikke slår til, eller lider du af lettere angst eller depression? Vækker det en følelse af frustration og fastlåsthed, fordi du gerne vil have det bedre, men ikke ved hvor du skal starte eller begynde? – så er der hjælp at hente! På dette evidensbaseret forløb, får du indsigt, redskaber og viden, som gør dig i stand til – på en enkelt og meningsfuld måde – at finde indre ro og balance, så du kan skabe et liv med mere glæde, lethed og overskud.

V. Maria Holm, psykoterapeut MPF og MBSR-mindfulness lærer

Kurset er et 8 ugers MBSR forløb som står for Mindfulness Baseret Stress Reduktion

Kurset er oprindeligt udviklet på University of Massachuttets af Dr. Jon Kabat-Zinn i 1979. Siden har MBSR været genstand for intensiv forskning over hele verden. Mindfulness handler om at træne evnen til at være bevidst nærværende, her og nu, og være i accept med de tanker og følelser som måtte være.

Forskningsresultaterne viser, at personer som gennemfører et 8-ugers MBSR-forløb, har en forøget evne til at slappe af og håndtere stress, angst og smerte. De oplever også mere energi, livsglæde og et forøget selvværd og ikke mindst en bedre nattesøvn.

Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem korte oplæg omkring mindfulness og forskningen bag, siddende og liggende mindfulness- og afspændings øvelser samt enkle yoga øvelser. Der er hver gang mulighed for individuel refleksion og feedback. Gennem forløbet får du små enkle refleksionsopgaver, samt lydfiler med mindfulness- og yogaøvelser som du skal lave hjemme. Hjemmeøvelser består af ca. 30-45 minutters daglige øvelser i mindfulness og yoga.

Her er yogamåtter, tæpper og puder så du sidder eller ligger godt. Derfor er det dejligt nemt for dig, for du skal ikke medbringe noget.

Målgruppe, kurset kræver intet forudgående kendskab til Mindfulness MBSR eller meditation og er åbent for alle, uerfarne som mere erfarne. Blot du er nysgerrig og har lyst til at gøre noget godt for dig selv og din stress.

Forløbet er ikke kun for folk med stress eller stressrelaterede lidelser (fysiske smerter, depression eller angst mm.) men også for dem som ønsker større selvindsigt, forøget overskud og nærvær, bedre fokus og koncentration, og en mere berigende relation til andre.

Pris for 8 ugers MBSR-forløb 

Kr. 4000,- inkl kursusmateriale/mappe og diverse lydfiler/guidede øvelser til hjemmebrug, samt te/kaffe og snacks. 

(pris for kurset betales over 2 gange)

Tider for MBSR-forløbet:

(bemærk der er en halv time ekstra den første og sidste gang)

·        Torsdag den 24. januar kl. 18:30 – 21:30

·        Torsdag den 31. januar kl. 18:30 – 21:00

·        Torsdag den 7. februar kl. 18:30 – 21:00

·        Torsdag den 14. februar kl. 18:30 – 21:00

·        Torsdag den 21. februar kl. 18:30 – 21:00

·        Torsdag den 28. februar kl. 18:30 - 21:00

·        Søndag den 3. marts kl. 10:00 – 16:00 (hel dag)

·        Torsdag den 7. marts kl. 18:30 – 21:00 

·        Torsdag den 14. marts, kl. 18:30 – 21:30

NB! det anbefales, at du har en telefonsamtale med Maria Holm, inden du endelig tilmelder dig, så du har mulighed for at spørge ind og hun kan fortælle lidt mere om forløbet samt forudsætninger. På denne måde sikrer du dig at få mest ud af forløbet og at det er det rigtige match for dig.

Marias mobil nr er: 20645053

Du kan læse mere om Maria Holm og MBSR her:

http://www.mindful-health.dk/kurser-og-mbsr-forloeb/

Vi glæder os til at have dig med på holdet 😊