Skip to main content

NIYAMA TILBYDER

kom som du er – med eller uden yoga erfaring 

NIYAMA YOGA består af dedikerede og passionerede yogalærere der ligegyldig hvor de underviser skaber rammer så du kan få en imødekommende og helhedsorienteret yoga oplevelse.  Et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser er med til at skabe en skøn Yoga oplevelse.. Desuden har vi valgt at undervise små hold – max. 10 – så du får den plads og opmærksomhed, vi mener der er optimal for en fantastisk og støttende yoga praksis.

Så kom som du er – med eller uden yoga erfaring – med tøj som du kan bevæge dig i – Resten sørger vi for!

Du kan læse mere om hvad vi til tilbyde ved at scrolle ned på denne side.

Yoga Events, Workshops, Retreats, m.m.

Events & workshops

Vi tilbyder yoga til alle, børn og voksne

NIYAMA YOGA består af dedikerede og passionerede yogalærere der ligegyldig hvor de underviser skaber rammer så du kan få en imødekommende og helhedsorienteret yoga oplevelse.  Et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser er med til at skabe en skøn Yoga oplevelse.

Yoga Retreats

Tag på en unik yogaferie

Du får mulighed for at mærke og sanse hvad varme, yoga, og Mindfulness kan gøre for dig. Du får stunder, hvor du i ro og mag kan være helt dig selv og genoplade dine batterier.

Voksen Yoga

Hold kun for voksne

I NIYAMA YOGA får du en imødekommende og helhedsorienteret yoga oplevelse. Du får dedikerede og passionerede yogalærere samt et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser. Desuden har vi valgt at undervise små hold – max. 12 – så du får den plads og opmærksomhed, vi mener der er optimal for en fantastisk og støttende yoga praksis.

Yoga Uddannelse

Bliv Restorativ Yogallære

Vi skal fordybe os i, hvad den restorative yoga kan gøre for kroppen, psyken og sjælen. Du vil lære om de forskellige stillinger, afspænding, differentiering, sekvensering og din rolle som facilitator.
Uddannelsen består af både teori og praksis, med hovedvægten på oplæg, diskussion og øvelser. Herudover er der flere timers selvstudie; hjemmearbejde, praksis og undervisning.