Voksen Yoga

Her kan du se alle vores hold for voksne

Restorativ Yoga

Inviter ro i nervesystemet

Her kan ALLE være med.

Der er plads til 10.
På denne Restorative yoga klasse har vi fokus på den beroligende og afstressende mindfulde del af yogaen.
En praksis der får dig at at afspænde dagens forløb hvor stillingerne inviterer kroppen til at modtage støtte og hvor den kan hengive sig helt blidt og nænsomt uden krav og forventninger.
Du behøver ikke at have kendskab til Yoga for at deltage – så kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i samt varme sokker. Resten sørger vi for. 


Tilmelding så længe plads haves
Sted: Østergade 1M – 3600 Fredrikssund ved Langes Torv

Hatha Yoga

Nærvær til musklerne

Vi laver de oprindelige fysiske stillinger og åndedrætsøvelser, og udfører dem i et roligt tempo, med pauser imellem stillingerne, og en gang imellem tager vi en udfordrende stilling, hvis din krop er klar til det . Vi viser hele tiden hensyn til kroppen der lyttes til den og mærkes efter, og vi afslutter altid med en skøn afspænding – og mærker at vi bliver smidige og får masser af dejlig ro og energi i kroppen bagefter.

Tilmelding så længe plads haves
Sted: Østergade 1M – 3600 Fredrikssund ved Langes Torv

Yin Yoga

Fokus på vævet

Yin Yoga er en rolig yogaform, der fokuserer på en dybdegående udstrækning og afbalancering af kroppen.

I Yin Yoga holdes stillingerne i længere tid (fra ca 3 til 10 min) hvilket gør, at muskler, sener og især det omgivende væv i kroppen/Fascia afslappes og afstresses.

Tilmelding så længe plads haves  
Sted: Østergade 1M – 3600 Fredrikssund ved Langes Torv

NIYAMA YOGA

I NIYAMA YOGA får du en imødekommende og helhedsorienteret yoga oplevelse. Du får dedikerede og passionerede yogalærere samt et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser.