Yoga Uddannelse

RESTORATIV YOGA UDDANNELSE – 60 TIMER

Efteråret Hold i 2021 
17. september – 5. December
Læs mere på nedestående link 

https://restorativlivsstil.dk/uddannelse/

RESTORATIV YOGA UDDANNELSE – 60 TIMER
Kirstine Stenvad & Malika Baladi

INDHOLD
Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi, igen i 2021, udbyder denne 60 timers overbygningsuddannelse i RESTORATIV YOGA – for yogalærere og behandlere.
Uddannelsen varer 10 uger og afholdes den 17. september – 5. december 2021.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv – og verden.
Vi skal fordybe os i, hvad den restorative yoga kan gøre for kroppen, psyken og sjælen. Du vil lære om de forskellige stillinger, afspænding, differentiering, sekvensering og din rolle som facilitator.
Uddannelsen består af både teori og praksis, med hovedvægten på oplæg, diskussion og øvelser. Herudover er der flere timers selvstudie; hjemmearbejde, praksis og undervisning.
Du vil efterfølgende kunne undervise restorative yogaklasser såvel som implementere restorativ yoga i andre klasser og sammenhænge.
Essensen i uddannelsen er:

NÆRVÆR ~ SANSELIGHED ~ HEALING ~ ACCEPT ~ VÆREN ~ HENGIVENHED

For at nå i dybden med den restorative yoga både praktisk, teoretisk og sjæleligt, består uddannelsen af 2 WEEKENDER på SøtofteKur og 1 FORDYBELSESDAG i Frederikssund. Dermed bliver omgivelserne, kosten og tiden en del af fordybelsen – samtidig med at du ikke skal tage dig af andet end at lære.
Indholdet kan bruges i yogaklasser, kropsbehandlinger, terapier o.lign. Uddannelsens indhold vil naturligvis kunne bruges i din egen hverdag og yogapraksis også.

TILMELD DIG HER

TEMAER VI VIL FORDYBE OS I
• De indre og ydre sanser, herunder pratyahara
• Nervesystemet i balance og ubalance
• Neuroscience, proprioception og interoception
• Yogafilosofi, kosha-modellen og yin/yang
• Restorative stillinger og den individuelle krop
• Åndedrættet og prana
• Hands on / berøring
• Den intuitive krop – hvad er sandheden?
• De restorative principper og DIG som lærer
• En mindful praksis – på yogamåtten og i livet
• Undervisningskultur, omgivelser og stemningen
• Sekvensering – og åbenhed
• Praksis og evaluering – egenpraksis såvel som undervisningsøvelser


1
FORLØB
Uddannelsen forløber over 10 uger, hvor vi starter og afslutter med en weekend på SøtofteKur i Ringsted med overnatninger og fuld forplejning. Imellem de to weekender er der hjemmeopgaver, praksis og undervisning, samt en fordybelsesdag hvor vi mødes i på Niyama Yoga i Frederikssund.

1. WEEKEND: 17. – 19. september 2021 Undervisning fra fredag kl. 14.00 til søndag kl. 14.00 (i alt 22 timers undervisning)
FORDYBELSESDAG: 23. oktober 2021  kl. 9.00-18.00 (i alt 8 timers undervisning)
2. WEEKEND: 3. december – 5. december 2021 Undervisning fra fredag kl. 14.00 til søndag kl. 14.00 (i alt 22 timers undervisning)
SELVSTUDIE: Cirka 1 måned før uddannelsen får du tilsendt materiale til ca. 1 times studie forud for uddannelsens start. Derudover, forventes det, at du bruger ca. 7 timer på hjemmeopgaver i løbet af uddannelsen, samt er indstillet på dels at skulle deltage i og dels undervise restorativ yoga som en del af dit selvstudie og uddannelsesforløb.

INVESTERING
11.800 kr. for delt dobbeltværelse på begge weekender (8 pladser – først til mølle) 13.800 kr. for eget værelse på begge weekender (7 pladser – først til mølle)
Prisen dækker i alt 4 overnatninger (inkluderer bad og toilet på værelset, håndklæder og sengelinned), fuld forplejning på alle uddannelsesdage (vegetarisk og bio/øko), en manual, 2 undervisere, 1 undervisningsdag i Frederikssund, 1 sparringssession via telefon, ceremoni og certifikat. Prisen dækker ikke transport ifm. uddannelsen.

BETALING
• Efter at have modtaget bekræftelse på din optagelse, bedes du betale et depositum på 2.500kr. via det link, som er anført i bekræftelsen.
• Restbeløbet betales 2 måneder efter optagelsen. Betalingsfrist vil fremgå af optagelsesmailen.
• Al betaling sker via Niyamas webshop www.niyamayoga.dk. Du modtager direkte links per mail.
• Betaling i rater kan i særlige tilfælde aftales mod et gebyr på 5% af beløbet. Skriv til info@restorativlivsstil.dk, hvis du ønsker ratebetaling.
• Hvis din arbejdsplads betaler, faktureres det fulde beløb. Anfør gerne dette i din ansøgning.

BETINGELSER
Ved afbud inden 30 dage før uddannelsens start, refunderes 50% af prisen. Ved afbud efter 30 dage før uddannelsens start gives ingen refusion. Overflytning til et andet hold koster 500kr. I administrationsgebyr + evt. difference.

2
UNDERVISERNE
Uddannelsen undervises af to erfarne og passionerede yogalærere: Malika Baladi og Kirstine Stenvad. Vi har tilsammen over 2.000 timers uddannelse i primært blid, terapeutisk og restorativ yoga, samt stor undervisningserfaring. Restorativ yoga er en del af vores hverdag – i egen praksis og undervisning, og vi glæder os til at dele ud af vores erfaringer og viden på denne uddannelse.


15841545 10154024164006105 567088333 n

MALIKA BALADI
 er passioneret og elsker at fordybe sig ind i mindste detalje. Som yogalærer er det begejstringen og fokus for den enkelte krop, der fascinerer hende og at give masser af tid, ro og nænsomhed til den enkelte. Desuden, er det en vigtig faktor, at undervisningsrummet er skabt fra hjertet. Begreber som rumlighed, nærvær og sanselighed er altid tilsted i hendes undervisning. Malika bor i Frederikssund med sin mand og 2 børn – og er indehaver af Niyama Yoga. Hun lever af at undervise i yoga, lave stilhedsretreats både i ind- og udland, workshops, kurser m.m.
 Malika er E-RYT® 500 certificeret hos Yoga Alliance.

15841350 10154024164011105 1723729045 n

KIRSTINE STENVAD
 er nysgerrig på intuitionens kraft, og elsker at gå på opdagelse i livets små tilfældigheder. Hendes undervisning er omsorgsfuld, kreativ, hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med et nær-værende overblik, der tilgodeser den enkelte elevs behov. Kirstine bor i Faxe med sin kæreste og arbejder som efterskolelærer. Yoga er omdrejningspunktet i jobbet på efterskolen og i hendes egen virksomhed, hvor hun afholder workshops, private lektioner, yogaklasser og ikke mindst underviser på yogauddannelser og –kurser både lokalt og i hele Danmark.
Kirstine er E-RYT® 500 certificeret hos Yoga Alliance.

Kirstine og Malika er desuden YACEP® registrerede hos Yoga Alliance, hvilket vil sige at uddannelsen tæller som Continuing Education for dig der er RYT-certificeret yogalærer.

3
ANSØGNING
Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at få en dyb viden og forståelse af hvad restorativ yoga er og kan – og ønsker at anvende det med elever, klienter, kursister m.m.
Du skal:
• Have lysten til at gå i dybden med restorativ yoga – praktisk og teoretisk
• Være indstillet på hjemmearbejde, samt overholde de givne frister
• Kunne deltage i al undervisning
• Have forudgående uddannelse/kurser, der kvalificerer dig til uddannelsen
• Være opsat på at bruge den nødvendige tid til at indgå i en læringsproces
• Have lysten til at gå i dybden med din egen restorative yogapraksis

Vi har bevidst valgt kun at åbne uddannelsen for max. 15 deltagere, for at skabe ro og rum for fordybelse, deltagelse, diskussion og nærvær.

SÅDAN ANSØGER DU
Kan du se dig selv på denne uddannelse? Så skal du blot udfylde dette ANSØGNINGSSKEMA, og afvente vores svar indenfor 10 dage. Tag dig god tid, når du skriver ansøgningen, og vær ærlig. Vi vurderer ud fra det store billede.
Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du er kvalificeret, eller har du spørgsmål til uddannelsen, er du mere end velkommen til at kontakt Kirstine på 22260480 eller Malika på 61260030. Du kan også skrive til info@restorativlivsstil.dk.

CERTIFIKAT
Når du har gennemført uddannelsen med fuld deltagelse (inkl. hjemmeopgaver) modtager du et certifikat.

~ VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG HJERTELIG VELKOMMEN ~

NIYAMA YOGA

I NIYAMA YOGA får du en imødekommende og helhedsorienteret yoga oplevelse. Du får dedikerede og passionerede yogalærere samt et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser.