Om Niyama Yoga

Niyama Yoga er en oase i Frederikssund
Vi har forkus på hvad nærvær, pauser, opmærksomhed, og ro gør ved kroppe vores sind, nervesystemmet og vores immunforsvar.

Vores omgivelser omfavner og invitere dig til afslapning hvor der er plads til dig. Vi har altid fokus på den individuelle krop og derfor foregår vores undervisning altid med små hold.

I Niyama Yoga har vi også en stor kompetence i børne- tween- og teen yoga samt  Mindfullness for børn

Hos os finder du dedikerede og passionerede yogalærere og behandlere samt et smukt og indbydende miljø med smagfuldt indrettede omgivelser. Vi har bevidst valgt at undervise små hold – max. 10- så du får den plads og opmærksomhed, vi mener der er optimal for en perfekt yoga praksis.

Så kom som du er – med eller uden yoga erfaring – med tøj som du kan bevæge dig i .
Resten sørger vi for!

Mød dine undervisere

Malika L. Baladi

Fuldt ud passioneret yogalærer – uddannet hos Sattva, Teacher Training E-RYT 500  – Hatha Flow, Yin Yoga , Chandra Yoga samt i Restorativ Yoga hos Bo Forbes samt utallelige Mindfulness kurser hod Martin Guldberg.
Medforfatter af borgen “lev Restorativt med Pauser, Yoga og Ro ud laver 60 timers uddannelse i Restorativ Yoga (restorativlivsstil,dk)

Desuden er jeg uddannet: Neo Feng Shui Rådgiver, på Akademiet i Århus. Jeg rådgiver og underviser i Terapeutisk Feng Shui, er uddannet Reiki mester, Yin Yoga massør og har fuldt undervisningen på den 2 årige komplementær-terapeut uddannelse hos Jette Holm.

Daligt underviser jeg i Restorativ Yoga, Yin og Hatha enten som klasser, workshops eller Retreats både i ind og udland. 

Annette Brodersen

Glad, og enthusiatisk yogalærer –
Jeg underviser børn, unge og voksne med og uden særlige behov – samt laver individuelle forløb.
Jeg underviser pædagoger forældre og lærer der vil implementerer yoga og mindfulness i børnenes hverdag

Desuden er jeg uddannet som socialpædagog, psykoterapeut samr mindfulnesslærer
Har arbejdet med udsatte børn og unge og deres familier, såvel på institutioner som konsulent.

Købsbetingelser

I forbindelse med tilmeldingen til diverse yoga lektioner, kurser og workshops og retreat samt yogarejser sker betalingen online. Vi benytter os af en certificeret kort-løsning, der garanterer at dine oplysninger er sikret. Der kan på nuværende tidspunkt betales med Visakort  eller mobil Pay.

Tilmelding og betaling skal ske inden hold/kursus start og kan ikke flyttes eller byttes til nogen anden lektion, kurser, workshop, retreat eller Yogarejse.

Skulle du blive syg eller af anden grund været forhindret I at deltage er du velkommen til at give pladsen til en anden blot at du meddeler dette til os på en mail til Kontak@niyamayoga.dk

Skulle vi – Niyama Yogacenter –  være nødsaget til af aflyse grundet syngdom, natur katastrofe,  sundhedskriser, epidemier pandemier  eller lignende sygdomsudbrud. tilbagebetales 50 procent at det fulde beløb.

 Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.

NIYAMA YOGA

I NIYAMA YOGA får du en imødekommende og helhedsorienteret yoga oplevelse. Du får dedikerede og passionerede yogalærere der udfører din undervisning i et smukt og indbydende miljø med udsigt til den smukke natur