• YOGA I NIYAMA
  • HATHA YOGA
  • YIN YOGA
  • RESTORATIV YOGA


Restorativ Yoga - Blid & nærværende Yoga

Her kan ALLE være med.
Vi praktiserer en stille, blid og nærværende og meditativ yogaform – Restorativ Yoga - er en meget afslappende form for yoga, der søger at opnå fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning ved hjælp af rekvisitter.
Brugen af rekvisitterne så som blokke, tæpper, hynder m.m. støtter kroppen i de forskellige yoga stillinger, og giver den derved mulighed for at bevæge sig hen imod en tilstand af balance. Du ligger i stillingerne i ligeså lang tid som DIN krop har brug for det. Det giver den individuelle krop lov til at VÆRE præcis der hvor den ha r brug for at være. 

Denne praksis  giver derved kroppen og sindet tid til at finde en tilstand af ro og nærvær og derved fornemme, hvordan stilling føles i din krop.

Det er også med til at  berolige dit nervesystem, hjælper dig med at få ro i sindet og inviterer dig til at frigive spændinger. Restorativ Yoga fokuserer på afslapning, fornyelse, og lethed og kan derfor være en fantastisk modgift mod stress.

Øvelserne er tilegnet således, at du ikke behøver at have kendskab til Yoga for at deltage – så kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i – samt varme sokker.

Resten sørger vi for. Vi er MAX 10 deltagere på holdet

Restorativ Yoga -  Drop InDer er Restorativ Yoga 
Tirsdage Eftermiddage fra 16:00  - 17:00   
book now

Onsdage morgen fra 9:00  - 10:30              
book now

Torsdage eftermiddag fra 16:30  - 17:30    book now