Dans dig glad med Groove

GROOVE DANCE MED LASSER

Torsdag den 3. december
Tid: kl. 18:30– 20:30
Pris kr. 125,- pr. person 

Vi glæder os så meget til at byde Lasse velkommen til 5 skønne formiddage hvor du intuitivt kan bevæge kroppen til skøn musik....

Groove Dans som den du er! 
Dans på din måde!I Groove danser du rundt i lokalet blandt de andre deltagere. Ingen ræd og række, ingen pardans, ingen der retter på dig, ingen rigtigt eller forkert.

Hvis du er fuld af pep og energi, kan du give den masser af gas og få pulsen og sveden til pumpe om kap! 
Hvis dit energiniveau eller din krop på dagen har brug for et roligt tempo, så følger du det.

Vær kontaktfuld, med smil og grin til dine med-Groovere eller dans i dit eget indre space og vær med dig selv. Din måde, er den rigtige måde.

Vi varmer op med et par rolige numre, så kroppen kommer blidt i gang. Så har vi 8-10 danse med meget enkle trin, til varieret dansemusik. Funk, Groove, Pop, Clubdance, Vals, Svævende skønsang, Chillet Indiemusik…og meget mere. Til slut lander vi med lidt fri dans, en kort guided grounding og liggende stillness så kroppen kan falde til ro.

DET VIGTIGSTE i Groove er, at du gør det på din måde. En måde der føles tryg og sjov for dig. I dit tempo, og ud fra hvordan din krop har det i nuet. Medbring en flaske vand og skiftetøj.

Om Lasse
Lasse tog uddannelsen til Groove Facilitator  hos TheWorldGrooveMovement.
Han har danset meget forskelligt gennem de sidste 20 år, men i Groove fandt han for første gang et danserum med frihed til at danse uden at skulle præstere. Det var nøglen - og gav danseglæden så meget liv, at han selv måtte uddanne sig og undervise i det, efter blot et år som glad Groover på forskellige hold og workshops. Han laver primært dansehold i København, både ude- og indendørs, læs mere om ham og disse på hans facebook side: Groove Lasse

Tilmeld dig  her  Tilmelding så længe plads haves  
FORKÆLELSE – PAUSE FRA HVERDAGEN – FOKUS PÅ DIG