Billede på RESTORATIV FORSIDE

Efteråret Hold i 2019
20. september - 1. December 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


INDHOLD

Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - foryogalærere, behandlere m.fl.Uddannelsen varer 12 uger og næste gang er den 20. September 2019 -  1. december 2019
.På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro ognærvær i mødet med sig selv - og verden.Vi skal fordybe os i, hvad den restorative yoga kan gøre for kroppen, psyken og sjælen. Du vil lære om deforskellige stillinger, afspænding, differentiering, sekvensering og din rolle som facilitator.Uddannelsen består af både teori og praksis, med hovedvægten på oplæg, diskussion og øvelser. Herudoverer der hjemmearbejde forud for og under uddannelsen.Du vil efterfølgende kunne undervise restorative yogaklasser såvel som implementere restorativ yoga i andreklasser og sammenhænge.
Essensen i denne uddannelse er: 
                                                                 NÆRVÆR ~ SANSELIGHED ~ HEALING ~ ACCEPT ~ VÆREN ~ HENGIVENHED
For at nå i dybden med den restorative yoga både praktisk, teoretisk og sjæleligt, består uddannelsen af 2WEEKENDER på SøtofteKur samt  1 FORDYBELSESDAG i Frederikssund i Niyama Yogacenter
.Dermed bliver omgivelserne,,kosten og tiden en del af fordybelsen - samtidig med at du ikke skal tage dig af andet end at lære.Indholdet kan bruges i yogaklasser, kropsbehandlinger, terapier o.lign. Uddannelsens indhold vil naturligviskunne bruges i din egen hverdag og yogapraksis også.

TEMAER VI VIL FORDYBE OS I

 • Afspænding - som princip og praksis
 • Nervesystemet i balance og ubalance
 • Neuroscience, proprioception og interoception
 • Yogafilosofi, kosha-modellen og yin/yang
 • Restorative stillinger og den individuelle krop
 • Åndedrættet og prana
 • Hands on / berøring
 • Den intuitive krop - hvad er sandheden?
 • Sanseindtryk og restorative principper
 • En mindful praksis - på yogamåtten og i livet
 • Undervisningskultur, omgivelser og stemningen
 • Sekvensering - og åbenhed
 • Praksis og evaluering - egen praksis såvel som undervisningsøvelser

FORLØB
Uddannelsen forløber over ca 12 uger, hvor vi starter og afslutter med en weekend på SøtofteKur i Ringstedmed overnatninger og fuld forplejning.Imellem de to weekender er der hjemmeopgaver, praksis og undervisning (ca. 8 timer samlet), samt enfordybelsesdag hvor vi mødes i København (8 timer).
1. WEEKEND: 20. - 22. september 2019  Undervisning fra fredag kl. 13:30 til søndag kl. 14 (i alt 22 timers undervisning)
FORDYBELSESDAG: 26. oktober kl. 9-18 (i alt 8 timers undervisning)
2. WEEKEND: 29  november  - 1. december 2019 Undervisning fra fredag kl. 13:30 til søndag kl. 14. (i alt 22 timers undervisning)

SELVSTUDIE: Ved tilmelding får du tilsendt materiale til ca. 1 times studie forud for uddannelsens start.Derudover, forventes det, at du bruger ca. 7 timer på hjemmeopgaver i løbet af uddannelsen, samt erindstillet på dels at skulle deltage i og dels undervise restorativ yoga som en del af dit selvstudie oguddannelsesforløb.

INVESTERING
For delt dobbeltværelse på begge weekender er prisen 11.800 kr. (8 pladser - først til mølle) 13.250 kr. for eget værelse på begge weekender (7 pladser - først til mølle)
Prisen dækker i alt 4 overnatninger (inkluderer bad og toilet på værelset, håndklæder og sengelinned), fuld forplejning på alle uddannelsesdage (vegetarisk og bio/øko), manual, 2 undervisere, 1 undervisningsdag Frederikssund, 1 sparringssession via skype/telefon, ceremoni og certifikat.
Prisen dækker ikke transport ifm. uddannelsen.

BETALING
Betaling sker via Niyamas webshop www.niyamayoga.dk.• Efter at have modtaget bekræftelse på din optagelse, bedes du betale et depositum på 2.500 kr. som anført i bekræftelsen.• Betaling i rater kan i særlige tilfælde aftales mod et gebyr på 5% af prisen. Skriv This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hvis du ønsker ratebetaling.

BETINGELSER
Ved afbud inden 6 uger  før uddannelsens start, refunderes 50% af prisen.Ved afbud efter 6 uger  før uddannelsens start gives ingen refusion.

UNDERVISERNE
Uddannelsen undervises af to erfarne og passionerede yogalærere: Malika Baladi og Kirstine Stenvad. De erhar tilsammen mere end 1.700 timers uddannelse i primært blid, terapeutisk og restorativ yoga, samt stor undervisningserfaring. Restorativ yoga er en del af deres hverdag - i egen praksis og undervisning, og de glæder sig til at dele ud af deres erfaring og viden på denne uddannelse.

MALIKA BALADI
I er passioneret og elsker at fordybe sig ind i mindste detalje. Som yogalærer er det begejstringen
og fokus for den enkelte krop, der fascinerer hende og at give masser af tid, ro og nænsomhed til den enkelte.
Desuden, er det en vigtig faktor, at undervisningsrummet er skabt fra hjertet. Begreber som rumlighed, nærvær
og sanselighed er altid tilsted i hendes undervisning. Malika bor i Frederikssund med sin mand og 2 børn -
og er indehaver af Niyama Yoga. Hun lever af at undervise i yoga, lave stilhedsretreats både i ind- og udland,
workshops, kurser ogyogarejser m.m.
Malika er E-RYT® 500 certificeret hos Yoga Alliance.

KIRSTINE STENVAD er nysgerrig på intuitionens kraft, og elsker at gå på opdagelse i livets små tilfældigheder.Hendes undervisning er omsorgsfuld, kreativ, hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med etnærværende overblik, der tilgodeser den enkelte elevs behov. Kirstine bor i Faxe med sin kæreste og arbejder somefterskolelærer. Yoga er omdrejningspunktet i jobbet på efterskolen og i hendes egen virksomhed, hvor hunafholder workshops, private lektioner, yogaklasser og ikke mindst underviser på yogauddannelser og –kurser.Kirstine er E-RYT® 500 certificeret hos Yoga Alliance.

ANSØGNING
Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at få en dyb viden og forståelse af hvad restorativ yoga er
og kan - og ønsker at dele det med elever, klienter, kursister m.m. Du skal:

 • Have lysten til at gå i dybden med restorativ yoga - praktisk og teoretisk
 • Være indstillet på hjemmearbejde
 • Kunne deltage i al undervisning
 • Være opsat på at bruge den nødvendige tid til at indgå i en læringsproces
 • Have lysten til at gå i dybden med din egen restorativ yogapraksis

Vi har bevidst valgt kun at åbne uddannelsen for max. 15 deltagere, for at skabe ro og rum for fordybelse,deltagelse, diskussion og nærvær.

SÅDAN ANSØGER DU
Kan du se dig selv som en del af denne uddannelse? Så skal du blot udfylde dette ANSØGNINGSSKEMA,
og afvente vores svar indenfor 10 dage. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du er kvalificeret, er du mere end velkommen til at kontakt Kirstine på 22260480 eller Malika på 61260030.

CERTIFIKAT
Når du har gennemført uddannelsen med fuld deltagelse (inkl. hjemmeopgaver) modtager du et certifikat.  

 

~ VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG HJERTELIG VELKOMMEN ~